Noord Brabantlaan 2, 5651 LX Eindhoven040-2125123info@vlaggenleverancier.nl9.00-17.30

Banieren

Deze langwerpige baniervlaggen hangen met de lange zijde langs de mast. De open zoom aan de bovenzijde schuift over de banieruithouder van de vlaggenmast. In combinatie met een banieruithouder op de vlaggenmast is de boodschap altijd duidelijk leesbaar, ook bij windstil weer. Hieronder kun je de verschillende soorten banieren vinden. Wil je een banier bestellen? Kies dan één van de volgende mogelijkheden:

 

Banieren-hoogformaatBanier Hoogformaat

Een banier wordt gemaakt van sterk vlaggenpolyester of air mesh. Beide materialen zijn duurzaam, stevig en laten wind (extra goed) door. Hierdoor vindt er minder slijtage plaats. Het formaat wordt bepaald door de hoogte van de mast.

GevelbanierGevelbanier

De gevelbanier is een stevige metalen constructie die haaks op de gevel gemonteerd wordt. Zo is de boodschap van 2 looprichtingen te zien. Door het spansysteem hangt de gevelbanier altijd recht.

LantaarnbanierLantaarnbanier

Deze houders worden veel gebruikt door gemeentes, winkeliersverenigingen en evenementen. Deze systemen zijn eenvoudig te monteren aan de lantaarnpalen en de banieren zijn makkelijk te plaatsen en te vervangen. Een perfect middel om wisselende boodschappen te tonen.

 

Banieren zijn vlaggen die overal gebruikt kunnen worden. Ze worden vaak gebruikt bij grote evenementen, maar ook door winkeliers en bedrijven. Banieren zijn uitermate geschikt als communicatiemiddel, omdat ze erg opvallen en daardoor snel de aandacht trekken.

Vlaggenleverancier kan een baniervlag snel en voor een scherpe prijs leveren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Onze baniervlaggen hebben namelijk een scherpe bedrukking en zijn fraai afgewerkt.

Wilt u meer weten over onze banieren of wilt u graag een baniervlag bestellen? Neem dan contact met ons op en ontvang een offerte op maat.

Share
Menu